Маратон Стара Загора 2019

МАРАТОН СТАРА ЗАГОРА 2019

"Бягането начин на живот"

Информация за състезанието

Време и място на провеждане: 31.03.2019
Старт/Финал: бул."Цар Симеон Велики" 126 (пресечката с ул.Кольо Ганчев") в началото на парк "Александър Стамболийски" (Алана)

  • 42.195 км – червени цифри
  • 21 км – сини цифри
  • 10.550 км – зелени цифри

Регистрация и получаване на номера

Всеки участник в дистанциите 10.550 км, 21 км и 42.195 км, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да направи своята регистрация онлайн, след което да плати по елек­тро­нен път с кредитна карта или банков превод.

Краен срок за регистрация: до 25 МАРТ 2019 23:59.
Няма да се допуска участник без попълнена регистрационна форма. Забележка: Направена регистрация без заплатена такса не се счита за валидна.

При заплащане на стартова такса с кредитна карта и неявяване на състезателя да получи стартов номер, таксата не се възстановява.

При регистрация и плащане с кредитна карта Вашите лични данни няма да бъдат предоставяни и ползвани от трети лица.

Условия

Всички участници потвърдили своето участие в Маратон Стара Загора 2019 са длъжни да спазват Наредба № 8 от 18.03.2005 г за провеждане на Задължителни „ПРЕДСЪСТЕЗАТЕЛНИ ПРЕГЛЕДИ“ на лица, упражняващи физическо възпитание и спорт на Министерството на здравеопазването на Република България.

Подписанато по-долу е съставна част от вашата регистрация:

С настоящото, потвърждавам, че съм физически и психически подготвен за участие в сътезанието и че ще участвам на моя лична отговорност.

Също така потвърждавам, че правата за промоционално използване на името ми, гласа, снимки или видео материали принадлежат на организатора, включително всички видове реклама по радио,телевизия и интернет, както и в други рекламни активности на организатора.

По време на състезанието медицинските екипи в линейките са упълномощени да ме спрат от трасето, ако забележат че има индикация за увреждане на моето здраве. Потвърждавам, че информацията ми е вярна.

ДИСТАНЦИИ

класическа 42,195км

виж трасето

полумаратон 21км

виж трасето

дистанция 10.5км

виж трасето
ОРГАНИЗАТОРИ
ПАРТНЬОРИ

СПОНСОРИ

TOP